Sinun ei tarvitse enää itse seurata säätä, kun käytössäsi on ilmainen kännykkäsovellus WeatherFriend. Saat automaattisia ilmoituksia juuri siitä säästä, joka kiinnostaa sinua.

Kausi Messilässä jatkuu ja rinteet ovat erinomaisessa kunnossa! Ota WeatherFriendin säävahtipankista käyttöön Messilä-säävahti ja saat tiedon aina, kun Messilään on luvassa huippusää. Säävahti jää talteen iPhoneesi ja ilmoittaa hyvästä mutkamäkisäästä taas ensi kauden alkaessa.

Voita hissiliput! Messilä-säävahdin käyttäjänä olet mukana Messilän päivälippujen arvonnassa joka viikko maaliskuun ajan. Lahjakortti on voimassa tällä ja ensi kaudella.

 
 
 

Säästät aikaa ja stressiä.

Älä enää seuraa säätä. WeatherFriend kertoo sinulle automaattisilla ilmoituksilla juuri sen, minkä haluat tietää säästä.

Osaat aina varautua säähän.

WeatherFriend kertoo, kun on hyvä pukeutua lämpimämmin kovalla tuulella, ottaa sateenvarjo mukaan, pukea lapsille kuravaatteet jne.

Ota säästä paras hyöty ja nauti.

Tiedät heti, kun on tulossa hyvä tai huippusää harrastuksille ulkona. Suunnittelet vapaa-aikasi ihanteellisesti.

Henkilökohtaiset sääilmoitukset.

WeatherFriend muotoutuu juuri omiin tarpeisiisi. Valitset vain sinua kiinnostavat säävahdit, ja luot rajattomasti omia uusia vahteja.

 
 
 

WeatherFriendissä on valmiita säävahteja. Luot myös nopeasti ja vaivattomasti omia säävahteja. Valitset, millaisesta säästä, milloin ja missä haluat tietää. Muotoilet persoonallisen viestin, joka sääilmiön toteutuessa muistuttaa sinua esimerkiksi oikeasta vaatetuksesta tai ihanteellisesta illasta harrastukseesi. Sitten jäät vain odottamaan automaattisia muistutuksia. Jaat helposti säähän liittyvät vinkit myös kavereillesi. Toistaiseksi sovelluksen saa vain iPhoneen (ilmaiseksi).

 
 

Saat hyödyllisiä säävinkkejä, kun tilaat uutiskirjeen: